How it Works
Tell us what you need by filling in the form
Receive Verified supplier details
Compare Quotations and seal the deal
X
I agree to the terms and privacy policy
144188195215245280

House Of Pharma

Chennai, Tamil Nadu

| Verified Supplier

View Mobile Number 10% Response Rate

Infrastructure & Facilities

Packaging and Delivery

1. What is your return policy
Ans- We accept returns if the medicine provided to you does not match your order, or if the medicine is past its expiry date. Please check your orders at the time of delivery and report any return request before you pay our delivery personnel.

2. What is your cancellation policy
Ans- You can cancel your order till we ship it. Orders once shipped cannot be cancelled.

Process To Place an Order:


1. Order on houseofpharma.in
Ans- You can capture/upload prescription for order placement.

2. Delivery
Ans- we deliver medicines Only in Pune.

3. Delivery charges
Ans- Delivery is free for orders Above 500 rs. Delivery charges are 100 rs below 100 and 60 rs for orders between 100-500.

4.Service days and time
Ans- You can order 24x7 through our website and App. We service orders ALL days. In case of any delay, our agent will inform you on priority basis. You can contact us on +91-8939022249, In compliance with Drug and Cosmetic Act and Rules, we don't process requests for Schedule X and other habit forming drugs.

For Schedule H and H1 drugs, you need to upload a valid prescription from a registered medical practitioner. (Timing- 9 a.m.- 10 p.m.)

5. What if I am not at home when the products are delivered ?
Ans- In case you are not at home, please nominate a neighbor or someone close by who can receive the order. Ensure that they have payable amount.

6. If my order does not get serviced
Ans- We strive hard to service all our orders. however, in case we can't, we will refund the cost of the medicines.

7. Payment options available
Ans- Payments in card, or bank transfer. Cash could be handed over at the time our service partner hands over to you.
In compliance with Drug and Cosmetic Act and Rules, we don't process requests for Schedule X and other
habit forming drugs.
For Schedule H and H1 drugs, you need to upload a valid prescription from a registered medical practitioner.

Get In Touch

Reach Us

No 69/1, Landons Road Rubicon Manor, Kilpauk,
Chennai-600010, Tamil Nadu, India

Gajan (Owner)

View Mobile Number10% Call Response Rate

Send SMS
Send Email
Contact Us for more details
Tell Us What Are You Looking For?
I agree to the terms and privacy policy
View Mobile Number  to reach us quickly
Tell us what you
need
Receive seller
details
Seal the deal
Save time! Get Best Deal
I agree to the terms and privacy policy